Team

Isabelle

Isabelle is gediplomeerd als thuisverpleegkundige aan het Provinciaal Instituut voor Verpleegkunde te Hasselt. Zij is een een zorgzaam type met een warm hart, geboren in Luik maar heeft het grootste deel van haar jeugd in het warme Limburg mogen doorbrengen.

Zelf is zij woonachtig in de regio, wat haar in staat stelt snel te kunnen interpelleren in de vooropgestelde regio.

Dankzij haar achtergrond zijn zowel Frans al Nederlands een moedertaal voor Isabelle, samen met het Engels dat zij goed beheert.

Wat voor haar primeert is kwalitatieve verzorging in jouw eigen thuisomgeving. Zij is niet het type wat constant op de klok kijkt, eerder de patiënt centraal stelt in haar bezigheden.

Kwaliteit gaat boven kwantiteit, en dat draagt zij hoog in het vaandel!

Wendy

Wendy woont haar hele leven al in de gemeente Kortessem. Al van kinds af aan wilde ze verpleegkundige worden. Tijdens haar studie aan de KHLim was thuisverpleging haar leukste stage. In 1997 startte Wendy daarom haar carrière als thuisverpleegkundige in dienstverband in regio Diepenbeek-Kortessem. Ze groeide daar door als leidinggevende maar de afgelopen jaren miste ze de échte zorg bij de patiënten alsmaar meer.

In 2021 hakte ze de knoop door en starte samen met Sandra de praktijk Hart voor Zorg Thuisverpleging op. Zij bieden patiëntenzorg vooral in de gemeente kortessem (en nabije omgeving).

De samenwerking met Hart voor verpleging ziet Wendy als een grote meerwaarde. Zo kunnen ze elkaar helpen bij complexe zorgsituaties, kennis en ervaringen delen, elkaar opvangen bij verlof en ziekte, ... Wendy wil samen met haar collega's kwaliteitsvolle zorg bieden met veel aandacht en tijd voor de patiënt en zijn/haar omgeving!

Lisa

Lisa is afgestudeerd als bachelor in de verpleging aan de hogeschool PXL te Hasselt.

Zelf heeft zij een enorm groot hart voor de zorg en dit wil zij niet enkel aan de patiënten overbrengen maar ook aan toekomstige zorgkundigen en verpleegkundigen.

Naast thuisverpleegkundige is zij ook nog aan het werk als leerkracht in de richting verzorging.

Zij slaagt erin om beide functies vlekkeloos te combineren. 

Sandra

Zij is reeds geruime tijd afgestudeerd als bachelor in de verpleging. Na 27 j werkzaam te zijn geweest in dienstverband regio Diepenbeek en Kortessem vond zij het eindelijk tijd worden om haar droom waar te maken en alsnog op te starten als zelfstandige verpleegkundige.

 Samen met een hart voor zorg voegt zij graag haar kennis en kunde toe aan dit toffe team. Passie voor het vak en een persoonlijke aanpak is haar op het lijf geschreven,.

'Samen sterk' staan in zorg is dan ook haar motivatie.